Λίγα λόγια για εμας

H BOOOM Toys ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012.

Το 1ο κατάστημα BOOOM toys λειτούργησε το Νοέμβριο του 2012 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αγίας Σοφίας 30, στον πεζόδρομο, σε ένα χώρο 250m2 με μεγάλη ποικιλία προϊόντων από γνωστές-επώνυμες μάρκες.

Το 2ο ομώνυμο κατάστημα λειτούργησε το Νοέμβριο του 2015 στο κέντρο της Καλαμαριάς, στην οδό Μεταμορφώσεως 24,σε έναν χώρο 230 m2.
 
Σκοπός της εταιρείας:

Η κάλυψη αναγκών των πελατών της εύκολα & γρήγορα σε ανταγωνιστικές τιμές και από έμπειρο προσωπικό( 28 χρόνια στον ευρύτερο κλάδο).
 
ΣΤΟΧΟΣ :
Να παρέχουμε παιχνίδια υψηλής ποιότητας, ενώ η φιλοσοφία μας βασίζεται στην συνέπεια, στην επιμέλεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Με τιμιότητα, ακεραιότητα, εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και σεβασμό στους πελάτες μας, ψάχνουμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης, καταφέρνοντας να χτίζουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης.

ΟΡΑΜΑ:
Είναι να καθιερωθούμε διαχρονικά στις συνειδήσεις των καταναλωτών ως το πιο σύγχρονο και ποιοτικό κατάστημα παιχνιδιών το οποίο καλείται να καλύπτει τις πιο αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο σε ποικιλία προϊόντων όσο και σε σχέση ποιότητας – τιμής, με γνώμονα την συνέπεια, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό για το παιδί.
 
Όλα μας τα παιχνίδια είναι προσανατολισμένα να βοηθήσουν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα όρια της φαντασίας και της δημιουργικότητας τους.
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, πάντα στην ύψιστη ποιότητα και καλύτερη τιμή.
Η συνεχής ανανέωση της γκάμας των παιχνιδιών μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος μας, εξασφαλίζουν ότι οι ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας καλύπτονται πλήρως.
Οι αρχές στις οποίες στηριζόμαστε και αναπτυσσόμαστε, έχουν σαν επίκεντρο τον πελάτη και την συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του καταστήματος μας.

Follow us
Εγγραφείτε στην Mailing List

Τηλέφωνα Επικοινωνίας - Παραγγελιών : 2310274582

ΒΟΟΟΜ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Ε.Π.Ε
ΑΦΜ:800440622
ΔΟΥ: Δ΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ:ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 28-30 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 24 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 122691604000

Αγίας Σοφίας 28 Θεσσαλονίκη 546 22 T 231 027 4582
© Boomtoys - 2017 - All rights reserved
  • MasterCard
  • Visa
  • visa electron
  • American Express
  • paypal
close
loading...